Sales & Change
Management

Digitale verandering in organisaties is ondertussen een constante geworden. Het managen van deze verandering, vraagt vaak om expertise van buitenaf.

Start jouw change

Digital Change management

Digitale verandering in organisaties is ondertussen een constante geworden. Het managen van met name de digitale verandering, vraagt vaak om expertise van buitenaf.

Start jouw change.

Of het nu gaat om het online positioneren van je start-up in de markt of om het managen van je teams in snel digitaliserende corporate organisatie. Xcellence heeft als doel een digitale cultuur te creëren waarin creativiteit en innovatie ruimte krijgen. Door haar communicatie en change management-achtergrond en jarenlange ervaring als sales manager bij diverse bedrijven, heeft Ellen haar eigen kijk ontwikkeld op het succesvol doorvoeren van een verandering in een commerciële omgeving.

“Veranderen gaat altijd om mensen. Mensen zijn de asset van het bedrijf en alleen zij zorgen ervoor dat er ‘echt’ anders gewerkt gaat worden. Bedrijven zijn aan het digitaliseren en nog verder aan het automatiseren, zelfs robotiseren. Maar digitalisering gaat niet alleen over technologie! Hoe ervoor te zorgen dat de verandering succesvol wordt geïmplementeerd, mensen de juiste skills ontwikkelen en zich happy voelen in de nieuwe digitale cultuur.”